اقبال عباسي يکشنبه شب در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان افزود: مسائل اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، بيکاري و آموزش از عوامل تاثيرگذار در گرايش به سمت مواد مخدر و همچنين افزايش آسيبهاي اجتماعي است.
وي، بر انجام طرحهاي تحقيقاتي ،علمي و پژوهشي پيرامون اعتياد و شناسايي دلايل گرايش به مصرف تاکيد کرد و گفت: با شناسايي مهمترين دلايل شيوع و مصرف مواد مخدر، در استان ميتوان در راستاي کاهش اين مشکلات برنامهريزي کرد.
استاندار چهارمحال و بختياري اظهار داشت: با دريافت اطلاعات واقعي و صحيح در مناطق مختلف و اولويتبندي اين مشکلات، متوليان برنامهريزي ميتوانند در راستاي پيشگيري و مقابله برنامهريزي کنند.
وي با تاکيد بر اينکه اجراي فعاليتهاي حوزه پيشگيري در چند سال اخير در استان موفق بوده است، افزود: با توجه به اين موفقيتها، درصد اعتياد، نرخ شيوع مصرف ، کاهش سن اعتياد، تغيير مصرف، گسترش مواد مخدر در بين زنان و دانشآموزان به عنوان يک تهديد تلقي ميشود که نياز به برنامهريزي بيشتر و دقيقتر دارد.
عباسي، بر اجتماعي کردن امر مقابله و پيشگيري از اعتياد در استان تاکيد کرد و گفت: استفاده از تريبون نمازهاي جمعه، استفاده از ظرفيتهاي تبليغاتي، فرهنگي، رسانه و اقتصادي در حوزه پيشگيري و مقابله، تاثيرگذاري بيشتري خواهد داشت.
به گفته وي، اعتياد يک معضل جهاني است که سياست استکباري و استعماري با استفاده از اين ظرفيت به دنبال تخريب و تباهي مردم به خصوص نيروهاي جوان است.
استاندار چهارمحال و بختياري، بر همراهي خانوادهها با حاکميت براي مقابله با اين آسيب تاکيد کرد و گفت:بايد در خانوادهها اين فرهنگ حاکم باشد که فرزندان مشکلات خودشان را با خانواده در ميان بگذراند چرا که با تحقق اين امر، از بروز آسيبهاي اجتماعي جلوگيري ميشود.