غلامعلي حيدري ۹ تيرماه در ديدار با علياصغر انصاري- معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي وزير ارتباطات با تاکيد بر اينکه نقش ارتباطات باتوجه به توسعه تکنولوژي، اظهار کرد: بايد توسعه تکنولوژي و زيرساختهاي ارتباطي بايد مورد توجه جدي قرار بگيرد.
استاندار چهارمحال و بختياري با بيان اينکه نقاط محروم بسياري در استان وجود دارد، توضيح داد: براي ايجاد عدالت و کاهش محروميت نيازمند توجه جدي دولت هستيم، بايد فيبرنوري در مناطق محروم استان توسعه پيدا کند.
وي با بيان اينکه مرکز داده چهارمحال و بختياري غيرفعال است، خاطرنشان کرد: بايد اين مرکز فعال شود، همچنين ايجاد پارک فناوري اطلاعات و ارتباطات در راستاي توسعه اقتصاد دانشبنيان مورد توجه قرار بگيرد تا بتوان اشتغال پايدار ايجاد کرد.
حيدري يادآور شد: اينترنت پرسرعت و تلفن ثابت روستايي در چهارمحال و بختياري يکي از موضوعات حائز اهميت محسوب ميشود، امروز زيرساختهاي ارتباطي پايه اصلي در توسعه است و بايد در مناطق روستايي و عشايري مورد توجه قرار بگيرد.
استاندار چهارمحال و بختياري در ادامه با بيان اينکه توسعه گردشگري يکي از موضوعات بسيار مهم در استان است، گفت: براي توسعه گردشگري نيازمند اينترنت پرسرعت در مناطق گردشگري و محورهاي مواصلاتي پرتردد هستيم.
وي افزود: بسياري از مدارس چهارمحال و بختياري در مناطق محروم به شبکه ملي اطلاعات متصل نيستند و اين مسئله در ايام شيوع کرونا آسيبهاي فراواني را به دانشآموزان وارد کرد و بايد مورد توجه جدي قرار گرفت.
حيدري در خصوص ضرورت ايجاد صنايع پاک و دانشبنيان در چهارمحال و بختياري، تصريح کرد: اين صنايع ميتوانند در ايجاد اشتغال پايدار در استان موثر واقع شوند، وزارت ارتباطات در اين حوزه حمايتهاي لازم را انجام دهد.
استاندار چهارمحال و بختياري تصريح کرد: حضور ميداني وزارا و معاونان آنها در استانها براي احصاي مشکلات بسيار حائز اهميت است.
در ادامه علياصغر انصاري- معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي وزير ارتباطات با اشاره به اينکه مناطق کوهستاني چهارمحال و بختياري از زيرساختهاي ارتباطي محروم ماندهاند، اظهار کرد: توسعه زيرساختهاي ارتباطي بر بستر فيبر نوري در روستاها مورد توجه وزارتخانه است، اين مسئله به توسعه اقتصاد روستاها کمک ميکند، مناطق محروم و توسعهنيافته در اين پروژه در اولويت قرار دارد.
وي در ادامه با اشاره به مشکلات بين وزارت ارتباطات و مخابرات، توضيح داد: شرکت مخابرات يک شرکت ورشکسته و نيازمند تصميمات حکومتي است، معاون اول رئيس جمهور به اين مسئله ورود پيدا کرده تا بتوانيم اين مشکل را حل کنيم.
انصاري با بيان اينکه فعال شده مرکز داده چهارمحال و بختياري در دستور کار قرار دارد، توضيح داد: اگر نياز بيشتري در استان وجود داشت، ميتوان اين نياز را از استان مجاور تامين کرد، با فعالسازي مرکز داده، اقتصاد ديجيتال در استان نيز فعال ميشود.
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي وزير ارتباطات افزود: همچنين با فعالسازي مرکز داده ميتوان پلتفرمهايي براي معرفي نقاط مختلف گردشگري تهيه کرد که اين کار موجب توسعه گردشگري نيز ميشود، در تلاش هستيم عقبماندگيهاي زيرساختي در حوزه ارتباطات را جبران کنيم.
وي با تاکيد بر اينکه افزايش پهناي باند و ضريب نفوذ اينترنت منجر به رونق اقتصادي و افزايش سرانه درآمد ميشود، بيان کرد: براي بهبود سرانه سلامت و اموزش مردم نيازمند بهبود شاخصهاي ارتباطي هستيم.
انصاري توسعه شبکه ملي اطلاعات را از برنامههاي وزارت اطلاعات عنوان کرد و ادامه داد: ۷۰ درصد محتواي موجود در فضاي مجازي بر بستر شبکههاي خارجي از جمله اينستاگرام است، بايد به سمت توليد محتواي داخلي برويم، در توليد محتوا در حوزههاي مختلف فرهنگي، سرگرمي، آموزشيگ اجتماعي و ... بهدنبال ايجاد توازن هستيم، خوشبختانه اقبال به سمت پيامرسانهاي داخلي بيشتر شده است.
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي وزير ارتباطات تصريح کرد: افزايش نرخ ارز موجب شد تا پيمانکاران پروژههاي حوزه زيرساختهاي ارتباطي را رها کنند، در حال حاضر راهاندازي يک سايت BTS بين ۲.۵ تا ۳ ميليارد تومان هزينه دارد که اين مبلغ در مناطق کوهستاني تا چهار برابر افزايش پيدا ميکند.
وي در پايان تاکيد کرد: يک نقشه راه در راستاي بهبود شاخصهاي ارتباطي براي توسعه صنعت، اقتصاد و ... در چهارمحال و بختياري تهيه شود، همچنين آمار دقيقي از ميزان فارغالتحصيلان دانشگاهي در حوزه آي تي، نرمافزار و سختافزار کاميپوتر ارائه شود تا بتوان براي احداث پارک فناوري اطلاعات در استان برنامهريزي کرد.