استاندار چهارمحال و بختياري با تاکيد بر اينکه مقام معظم رهبري دولت سيزدهم را بهعلت ويژگي مردمي بودن مورد تشويق قرار داد و گفت: يکي از توفيقات دولت حضور در بين مردم در بحرانها است، دولت در طرح آبرساني غدير مشکل آب شرب بخش اعظمي از مردم خوزستان را در مدت زمان کوتاه حل کرد، اقدامات جهادي دولت در استانها قابل تقدير است.
وي با تاکيد بر اينکه تابآوري مردم بايد در حوادث افزايش پيدا کند، عنوان کرد: حضور مسئولان در بين مردم باعث افزايش تابآوري آنها ميشود، در حوادث به زيرساختهاي آسيب وارد ميشود و يکي از مسائل پدافندي در آرامسازي مردم، حضور مسئولان در بين آنها است.
حيدري بيان کرد: زيرساختها بايد براي جلوگيري از آسيب در حوادث مصونسازي شود، براي مثال يکي از ضعفهاي چهارمحال و بختياري در بحران آب شهرکرد، نبود مخازن بود، بايد تعداد مخازن آب شرب استان افزايش پيدا کند تا در مواقع بحران وارد مدار شود.
استاندار چهارمحال و بختياري با بيان اينکه بايد اقلام خوراکي، دارويي، سوخت و ... براي مواقع بحراني ذخيرهسازي شود، گفت: حوادث اخير در چهارمحال و بختياري يک زنگ هشدار براي جدي گرفتن مسائل پدافندي بود.
وي با بيان اينکه طراحي و شناسايي چگونگي چرخه خدمات در شرايط اضطراري، شناسايي و طبقهبندي مراکز مهم بهمنظور حفاظت و جلوگيري از هرگونه خرابکاري و تقسيم کار، پهنهبندي و همکاريهاي بيندستگاهي مورد توجه تمامي مسئولان قرار گيرد، يادآور شد: نبايد در حوادث شاهد قطع چرخه خدمات توسط دستگاههاي خدماترسان هستند.
حيدري تاکيد کرد: تمامي دستگاههاي اجرايي، شرکتهاي خدماترسان و مراکز حساس در چهارمحال و بختياري بايد به ديزلژنراتور مجهز باشند، همچنين استفاده از انرژيهاي تجديدپذير در دستور کار قرار بگيرد.
استاندار چهارمحال و بختياري در پايان خاطرنشان کرد: وظايف دستگاههاي اجرايي در بحرانها بايد مشخص شود، همچنين مدارک و اسناد طبقهبندي شده بايد مورد حفاظت قرار بگيرد.