غلامعلي حيدري ۱۱ آبانماه در نشست صميمي کارگروه بسيج سازندگي و مجمع جهادگران سپاه حضرت قمربنيهاشم(ع) با اشاره به حادثه تروريستي شاهچراغ، اظهار کرد: داعشيها جواب کساني را در مقابل منافع نامشروعشان ايستادگي کند را با گلوله ميدهند.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: پيشنهادات خوبي توسط گروههاي جهادي مطرح ميشود که عمل به اين راهکارها گاهي نياز به زمان دارد، بايد تجربيات گروههاي جهادي موفق بيان شود تا اين تجربيات را به ساير گروهها تعميم بدهيم، آمادگي براي حمايت از گروههاي جهادي وجود دارد.
وي با تاکيد بر اينکه مسئولان دولت در بين مردم هستند، گفت: مسئولان ارشد کشور در حوادث سريع در محل حضور پيدا ميکنند، دولت سيزدهم مشکلات کشور را به خارج گره نزده است و براي مناطق محروم و محروميتزدايي هدفگذاري صورت گرفت.
حيدري با بيان اينکه در سفر رياست جمهوري به چهارمحال و بختياري اعتبارات قابل توجهي اختصاص پيدا کرده است، يادآور شد: اين استان دومين استان در تصويب اعتبارات سفرهاي رياست جمهوري بود که تا دوسال آينده شاهد تحول و اتفاقات مثبت در استان خواهيم بود.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: بايد نيمه پر ليوان را ببينيم و منصفانه عملکرد دولت سيزدهم را قضاوت کنيم، اقدامات خوبي در يکسال گذشته در استان با پيگيري متعدد صورت گرفته است، همچنين تلاش شد از ظرفيت قرارگاههاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از جمله قرارگاه امام حسن مجتبي و خاتمالانبيا در استان استفاده شود.
وي با تاکيد بر اينکه در انتصابات و تغيير مديران بايد فرآيند مربوطه طي شود، عنوان کرد: به مديران دستگاههاي اجرايي تاکيد شده است تا مديران زيرمجموعه خود که عملکرد مناسبي ندارند را تغيير دهند.
حيدري با بيان اينکه يکي از چالشهاي اصلي چهارمحال و بختياري مسئله تامين آب شرب پايدار بود، خاطرنشان کرد: با پيگيريهاي مستمر صورت گرفته بخش اعظمي از اين چالش در حال حل شدن است.
استاندار چهارمحال و بختياري ادامه داد: پايگاههاي بسيج چراغ مساجد بهويژه در روستاها را روشن نگه دارند، بايد در مباحث فرهنگي شاهد حرکات خودجوش و آتش به اختيار باشيم، همه بايد به وظايف اجتماعي خود عمل کنند، در مساجد بايد در سه نوبت نماز جماعت برگزار شود.
وي با تاکيد بر اينکه استانداري، فرمانداري، بخشداري و دهياري بايد پاتوق بچههاي انقلابي باشد، توضيح داد: مديرکل امور روستايي استانداري چهارمحال و بختياري آماده پاسخگويي به مطالبات گروههاي جهادي است، موانع با همفکري برطرف شود.
حيدري بيان کرد: ۱۵۰ ميليارد تومان براي آبرساني در شهرستان خانميزا اختصاص پيدا کرده است، آبرساني دهناش، سردشت و چند منطقه ديگر در دستور کار قرار دارد.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه از ظرفيت پيشکسوتان دفاع مقدس و روحانيون در گروههاي جهادي استفاده شود، يادآور شد: دولت با بسيج سازندگي قرارداد براي انجام پروژههاي عمراني منعقد ميکند، تعامل با مسئولان صورت بگيرد.
وي در خصوص انتظارات از گروههاي جهادي، عنوان کرد: براي تقويت گروههاي جهادي پيگيريهاي مستمر صورت گرفته است، تقاضاي قير رايگان، ماشينآلات سنگين و ... انجام شده و گروههاي جهادي از اعتبارات محروميتزدايي به خوبي استفاده شود.
حيدري با بيان اينکه سهميه چهارمحال و بختياري در مسکن محروم روستايي ۴۰۰۰ واحد است، گفت: احداث ۴۰۰ واحد توسط جهاد سازندگي آغاز شده است که بايد اعتبار لازم براي آغاز ساير واحدها مورد پيگيري قرار بگيرد.
استاندار چهارمحال و بختياري تصريح کرد: گروههاي جهادي در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت ورود پيدا کنند، کارهاي فرهنگي و گفتمان سازي نقش موثري در مناطق محروم دارد، اين رسالت گروههاي جهادي را ماندگار ميکند، همچنين اين گروهها به جهادتبيين ورود پيدا کنند، دشمن در حال ترويج بي بند و باري و نااميدي است و بايد در عمل شاهد جهاد تبيين باشيم، دشمن در حال کتمان خدمات جمهوري اسلامي است.
وي با تاکيد بر اينکه بايد از تمامي اقشار مردم در گروههاي جهادي استفاده کنيم، ادامه داد: دايره گروههاي جهادي باز شود، در اين صورت ميتوان در راستاي حل مشکلات و جهاد تبيين گام برداشت، فرمايشات مقام معظم رهبري بهخوبي تبيين شود، بهترين روش کار جهادي است.
حيدري با بيان اينکه تسهيلات بسيار خوبي در چهارمحال و بختياري در زمينه ايجاد اشتغال پايدار در حال پرداخت است، اظهار کرد: بايد در راستاي ايجاد اشتغال پايدار گام برداشت، آموزش در اين حوزه بسيار موثر است.
استاندار چهارمحال و بختياري بيان کرد: بايد به ياد هر شهيد يک نهال بکاريم، اين مسئله در ايجاد کمربند سبز در شهرها و روستاها موثر است، گونه بلوط بسيار ارزشمند است، گروهاي جهادي به احياي جنگلهاي بلوط ورود پيدا کنند.
وي در پايان تاکيد کرد: عمر مديريت کوتاه است، چاره حل مشکلات کشور کار جهادي و ميانبر بوده، بنابراين سرعت و کيفيت بايد در انجام پروژهها مدنظر قرار بگيرد.
در ادامه هوشنگ فولادي- مسئول بسيج سازندگي سپاه حضرت قمربنيهاشم(ع) با اشاره به اينکه ۱۴۸۰ گروه جهادي فعال در چهارمحال و بختياري در حال ارائه خدمت در مناطق محروم و صعبالعبور هستند، اظهار کرد: در ايام نوروز سالجاري ۱۶۰ گروه جهادي به مناطق محروم اعزام شد، همچنين ۶۰ گروه جهادي دامپزشکي همزمان با کنگره شهداي عشاير ۵۱۰ هزار خدمت انجام دادند.
وي افزود: در ۶ ماهه ابتداي سالجاري ۳۴۴ گروه جهادي جامعه پزشکي بالغ بر ۳۳ هزار خدمت در مناطق محروم چهارمحال و بختياري انجام دادهاند.
فولادي با بيان اينکه ۱۴۴ گروه جهادي در سيل اخير در چهارمحال و بختياري براي ارائه خدمت سيلزدگان وارد عمل شدند، گفت: همچنان نيز اين گروهها در برخي نقاط سيلزده فعال هستند.
مسئول بسيج سازندگي سپاه حضرت قمربنيهاشم(ع) با اشاره به برنامهريزي براي تشکيل چهار قرارگاه جهادي در چهارمحال و بختياري، عنوان کرد: اگر اين قرارگاهها در استان شکل بگيرد، ميتوان از مرکز امکانات مهندسي و لوجستيک را دريافت کرد.
وي با تاکيد بر اينکه از ابتداي سال ۱۱۸۰ نفر در مباحث اقتصادمقاومتي در چهارمحال و بختياري توسط بسيج سازندگي آموزش ديدهاند، خاطرنشان کرد: از ابتداي سال ۴۵ ميليارد تومان تسهيلات تبصره ۱۶ به ۱۱۰۲ نفر براي ايجاد اشتغال پايدار پرداخت شده که اين تسهيلات هيچ انحرافي نداشته و منجر به ايجاد اشتغال شده است.
فولادي افزود: ۸۵ واحد مسکوني در مناطق زلزلهزده کوهرنگ توسط بسيج سازندگي در حال ساخت است که اين واحدها به زودي بهبهرهبرداري خواهند رسيد.
مسئول بسيج سازندگي سپاه حضرت قمربنيهاشم(ع) با اشاره به اختصاص قير رايگان به جادههاي روستايي و مسير دسترسي گلزارهاي شهدا، بيان کرد: ۱۱۳۵ تن قير رايگان در حال توزيع است و ۷۰۰ تن ديگر نيز به دستور استاندار به استان اختصاص پيدا کرد، هر جاده روستايي که بسيج سازندگي براي آسفالت واگذار شود، آماده اجراي عمليات عمراني را داريم.
وي در پايان تاکيد کرد: در حال حاضر گروههاي جهادي در ۲۱ منطقه حاشيه شهرهاي چهارمحال و بختياري در حال فعاليت هستند، همچنين اجراي پروژههاي عامالمنفعه در ۱۸ روستا توسط خيرين در حال انجام است.