به گزارش خبرنگار ايرنا، علي حيدري روز شنبه در همايش استاني روز جهاني خاک، اظهار کرد: حساسيت لازم نسبت به جلوگيري از تغيير کاربري اراضي کشاورزي مرغوب حريم شهرها در استان وجود دارد و اين مهم با جديت در استان ادامه پيدا ميکند.
وي ادامه داد: يکي از الزامات تحقق توسعه پايدار اين است که زمينهاي کشاورزي مرغوب حريم شهرها را از بين نبريم از همين رو اين مهم با جديت در استان پيگيري ميشود و حساسيت لازم در اين خصوص وجود دارد.
سرپرست معاونت هماهنگي امور عمراني استاندار چهارمحال و بختياري با تاکيد بر حفظ خاک استان، تصريح کرد: اگر تا فرصت داريم نسبت به حفظ و نگه داشت منابع خاک استان اقدام نشود در آينده با بحران روبرو ميشويم و امنيت غذايي ما به خظر ميافتد.
حيدري، مسئوليت استادان دانشگاهي را نسبت به ارائه راهکارهاي عملي براي حفظ منابع خاک استان مهم و ضروري دانست و گفت: يکي از دلايلي که امروز در استان با فرسايش زياد خاک روبرو هستيم و يا دشتهاي استان فرونشست پيدا کرده است، ضعف پژوهشهاي علمي در استان است که براي رفع اين کاستي اساتيد دانشگاهي بايد حساسيت و اهتمام بيشتري براي ارائه راهکارهاي حفظ خاک داشته باشند.
وي با اشاره به موقعيت جغرافيايي و ظرفيتهاي کشاورزي استان خاطرنشان کرد: بايد همت ويژهاي به خرج داد و با کشت گياهاني از جمله گياهان دارويي و يا توسعه باغات در اراضي شيبدار از فرسايش خاک در استان جلوگيري کرد.