پرتال استانداری چهارمحال و بختیاری
در بازديد سرزده از اداره‌کل منابع‌طبيعي و آبخيزداري تاکيد شد

براي احياي جنگل‌هاي بلوط بايد برنامه داشته باشيم

کد خبر: 179885 تاریخ انتشار: 1401/09/21 15:47:06
نمایش: 545
اخبار
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: جنگل‌هاي بلوط در معرض انقراض قرار گرفته است و بايد براي احياي جنگل‌هاي بلوط برنامه داشته باشيم.

غلامعلي حيدري ۲۱ آذرماه در بازديد سرزده از اداره‌کل منابع‌طبيعي و آبخيزداري چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه يکي از اهداف اين بازديدها قرار گرفتن در جريان روند امور است، اظهار کرد: تمرکز دشمن براي ايجاد نااميدي در بين مردم است و بايد مردم را با خدمت و پاسخگويي اميدوار کنيم.
 

استاندار چهارمحال و بختياري افزود: يکي از راه‌هاي ايجاد اميدواري در بين مردم خدمت جهادي و صادقانه است، در بازديدهاي سرزده از ادارات و شهرستان‌ها فرآيند خدمت به مردم مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
 

وي با تاکيد بر اينکه همه در قبال حفظ منابع‌طبيعي مسئول هستيم و بايد امانت‌دار باشيم، گفت: بايد با صيانت از عرصه‌هاي منابع‌طبيعي اين منابع را براي آيندگان حفظ کنيم، اين رسالت امروز بر عهده محيط‌ بانان و فعالان در اين حوزه است.
 

حيدري بيان کرد: منابع‌طبيعي عامل مهمي در توسعه کشور محسوب مي‌شود، توسعه‌يافتگي کشور در گرو کنشگري جوامع محلي در حفظ و احياي طبيعت است، در کشور همه اهتمام ويژه‌اي براي حفظ عرصه‌هاي طبيعي دارند، همچنين بايد گسترش اين عرصه‌ها به‌عنوان سرمايه ملي در دستور کار قرار بگيرد.
 

 استاندار چهارمحال و بختياري با بيان اينکه جنگل و مراتع ريه هر کشور است، عنوان کرد: تا زماني که منابع‌طبيعي به اقتصاد مردم گره نخورد، پايداري نخواهد داشت، صيانت از طبيعت بايد فرهنگ‌سازي شود، نقش بلوط در حيات زاگرس بايد تببين شود، مشارکت مردم در حفظ منابع‌طبيعي حائز اهميت است، جنگل‌هاي بلوط در معرض انقراض قرار گرفته و بايد براي احياي آن برنامه داشته باشيم.
 

وي با اشاره به اينکه کاشت گياهان دارويي ارزش اقتصادي بالايي دارد و به طبيعت آسيب نمي‌رساند، يادآور شد: صيانت از جنگل‌ها بايد به وظيفه همگاني تبديل شود، براي پايداري عرصه‌هاي ملي نيازمند کار جهادي هستيم، مشارکت جوامع محلي در اين امر موثر است.
 

 حيدري تاکيد کرد: چهارمحال و بختياري داراي مناطق بکر بسياري است و بايد در حفظ آن کوشا باشيم، گردشگري در حوزه طبيعت‌گردي در اولويت کاري مسئولان قرار بگيرد، حفظ و توسعه جنگل‌هاي بلوط مسئله مهمي است و در اجراي پروژه‌هاي اشتغالزا نبايد تنگ‌نظري داشته باشيم تا اشتغال شکل بگيرد.
 

 وي با بيان اينکه آبخيزداري و آبخوان‌داري براي جلوگيري از وقوع سيلاب و فرسايش خاک بسيار حائز اهميت است، توضيح داد: باتوجه به شرايط توپوگرافي منطقه اين مسئله به احياي عرصه‌هاي منابع طبيعي نيز کمک مي‌کند.
 

حيدري با بيان اينکه  ۱۴ ميليارد تومان در سال ۱۴۰۱ به اداره‌کل منابع‌طبيعي و آبخيزداري چهارمحال و بختياري اختصاص پيدا کرده است، گفت: در سفر رياست جمهوري به استان نيز ۳۶۰ ميليارد تومان اعتبار براي اين حوزه اختصاص پيدا کرده است که نشان از اهميت حفظ منابع‌طبيعي دارد، براي جذب اعتبار بايد ظرفيت‌سازي شود.
 

استاندار چهارمحال و بختياري بيان کرد: منابع‌طبيعي مي‌تواند يک منبع درآمد براي جنگل‌نشينان و مردم محلي با توسعه کشت گياهان دارويي، جنگل‌کاري اقتصادي و توسعه کشاورزي در اراضي شيب‌دار باشد.
 

وي يادآور شد: حفظ پوشش گياهي مي‌تواند به نفوذ آب و تغذيه سفرهاي زيرزميني کمک کند، بنابراين بايد به اين مسئله توجه جدي صورت بگيرد تا منابع آب زيرزميني را حفظ کنيم، پوشش گياهي به کنترل سيلاب و جلوگيري از خسارت نيز کمک مي‌کند.
 

حيدري در پايان تصريح کرد: تکريم ارباب رجوع در اولويت کاري مسئولان قرار بگيرد، حل مشکلات، روان‌سازي امور در دستور کار باشد، از مشکلات گره‌گشايي شود، کار امروز به فردا موکول نشود، با روي خوش با مراجعه‌کنندگان برخورد شود، عمر مديريت کوتاه است و بايد با کار جهادي به انجام کارها سرعت بدهيم، اگر در زيرمجموعه فردي کم‌کاري مي‌کند بايد تغيير کند.

افزودن دیدگاه


ایجاد کننده صفحه : مدیر سایت | تاریخ آخرین ویرایش : 1403/08/28