پرتال استانداری چهارمحال و بختیاری
بخش پنجم/ مروري بر اقدامات دولت سيزدهم در طلوع فجر 44

گسترش چتر سلامت در چهارمحال و بختياري

کد خبر: 180466 تاریخ انتشار: 1401/11/21 09:50:18
نمایش: 494
اخبار
اختصاص 14 هزار ميليارد ريال اعتبار براي تکميل طرح‌هاي حوزه سلامت و تجهيز مراکز بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري با اختصاص 300 ميليارد تومان اعتبار بخشي از دستاوردهاي دولت سيزدهم در حوزه بهداشت و درمان اين است.
به گزارش روابط عمومي استانداري، استاندار چهارمحال و بختياري با تشريخ خدمات و دستاوردهاي انقلاب اسلامي در اين استان افزود: يکي از مهمترين حوزه هاي که پس از پيروزي انقلاب اسلامي در استان و کشور شکل گرفته است توسعه خدمات بداشتي و درماني است.

غلامعلي حيدري ادامه داد: در حاليکه پيش از انقلاب ارائه خدمات بهداشتي و درماني به مردم وابسته به پزشکان هندي و ديگر کشورها بود اما اينکه سخت ترين و پيچيده ترين عمل ها از سوي پزشکان ايراني انجام مي گيرد بطوريکه عمل پيوند کبد و قلب در تمامي استانهاي کشور به دست پزشکان ايراني در حال انجام است.

وي همچنين با اشاره به اقدامات دولت سيزدهم در حوزه بهداشت و درمان اين استان اظهار داشت: دولت ۱۴ هزار ميليارد ريال براي تکميل طرح‌هاي حوزه سلامت استان در سفر رييس جمهور به استان اختصاص داده است.


غلامعلي حيدري افزود: اين مبلغ براي تکميل و بهره‌برداري از ۲۲ طرح حوزه سلامت شامل بيمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، کلينيک‌ها و مراکز بهداشت اختصاص پيدا کرد.

وي افزود: تکميل و بهره‌برداري از طرح‌هاي راکد و نيمه‌تمام بهداشت و درمان چهارمحال و بختياري وضعيت سلامت استان را متحول مي‌کند.

استاندار چهارمحال و بختياري به راه‌اندازي فاز نخست طرح الحاقيه بيمارستان هاجر شهرکرد تا پايان سال‌جاري اشاره و تصريح کرد: تکميل و بهره‌برداري اين طرح، ۲۳۰ تخت به ظرفيت‌هاي بهداشت و درمان چهارمحال و بختياري مي‌افزايد.

حيدري تصريح کرد: دولت سيزدهم براي تکميل و بهره‌برداري طرح‌هاي نيمه‌تمام و فعال شدن طرح‌هاي راکد در بخش‌هاي مختلف به‌ويژه حوزه سلامت، بهداشت و درمان، اعتبارهاي قابل‌توجهي اختصاص داده است.

اختصاص 300 ميليارد تومان تجهيزات پزشکي به استان
رييس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: مراکز درماني اين استان از ابتداي دولت سيزدهم به بيش از ۳۰۰ ميليارد تومان تجهيزات پزشکي مجهز شدند.

ارسلان خالدي فر بافزود: خريد و تجهيز دستگاه ام.آر. اي بروجن و لردگان با اعتباري افزون بر ۸۲ ميليارد تومان، دستگاه سي. تي. آنژيوگرافي شهرکرد با اعتباري افزون بر ۱۲۰ ميليارد تومان، دستگاه سي.تي. اسکن لردگان با هزينه ۱۵ ميليارد تومان، دستگاه سي.تي. اسکن اردل با صرف اعتبار ۱۰ ميليارد تومان نصب شده است.

به گفته وي، خريد و تجهيز دستگاه ليزر اگزايمر شهرکرد با ۲۰ ميليارد تومان، دستگاه اندوسونوگرافي شهرکرد با اعتباري بيش از ۱۵ ميليارد تومان، دستگاه سنجش تراکم استخوان شهرکرد با هزينه چهار ميليارد تومان، هشت دستگاه راديولوژي ديجيتال با اعتباري افزون بر ۲۵ ميليارد تومان در اين مدت خريداري و در مراکز درماني استان نصب شده است.

وي از تهيه دستگاه ليزر "پي.آر.پي" در شهرکرد با اعتبار سه ميليارد تومان و سه دستگاه ويدئو آندوسکوپ با هزينه ۹ ميليارد تومان خبر داد و گفت: تامين تجهيزات پزشکي از مراجعه بيماران به استا نهاي همجوار کم خواهد کرد.

رييس دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري از راه‌اندازي سامانه ثبت آنلاين بيماران قلبي و عروقي کشور در مرکز آموزشي درماني هاجر(س) شهرکرد خبر داد و گفت: در اين مرکز ريجستري قلب شامل ثبت اطلاعات بيماران قلبي انجام مي‌شود که استفاده از اين فناوري باعث ثبت يکپارچه اطلاعات بيماران به صورت محرمانه و دسترسي آن در سراسر کشور و تسهيل انجام تحقيقات در اين زمينه و تصميم‌گيري بهتر در خصوص اقدامات پيشگيرانه و درماني متناسب با وضعيت بيماري‌هاي قلبي و عروقي در هر استان و منطقه انجام مي‌شود.

به گفته وي، سامانه ريجستري شامل اطلاعات جامعي از همه بيماران قلبي که آنژيوگرافي، آنژيوپلاستي و استمي انجام دادند، ثبت مي‌‍شود.

خالدي‌فر از فعال شدن دستگاه آندوسونوگرافي مرکز آموزشي درماني هاجر(س) با اعتباري بيش از ۱۱.۵ ميليارد تومان برا ي نخستين بار در استان خبر داد و گفت: اين دستگاه با قدرتي بسيار بالاتر از دستگاه‌هاي.ام.آر.آي و سي.تي.اسکن قابليت سونوگرافي از اعضاي داخلي مانند مري، معده، دئودنوم، روده بزرگ ورکتوم را دارد.

وي اظهار داشت: با راه‌اندازي اين دستگاه از مراجعه بيماران به استان‌هاي همجوار براي دريافت خدمات اين دستگاه کاسته مي‌شود.

به گفته وي، دستگاه آندوسونوگرافي در ارزيابي سرطان مري، ريه، پانکراس، معده و رکتوم لنفوما، مري بارت، تومورهاي نورواندوکرين، التهاب پانکراس و کيست‌هاي پانکراس، سنگ‌هاي مجاري صفرا، سارکوئيدوزيس (ناهنجاري‌هاي گوشت مانند) مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

رييس دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري گفت:تشخيص وسعت سرطان و ميزان پيشرفت آن، ارائه اطلاعات دقيق در مورد نوع سلول‌هاي سرطاني ريه، ارزيابي يافته‌هاي غير طبيعي حاصل از تست‌هاي تصويربرداري مانند کيست لوزالمعده، را از ديگر مزاياي استفاده از اين دستگاه است.


 

افزودن دیدگاه


ایجاد کننده صفحه : مدیر سایت | تاریخ آخرین ویرایش : 1403/08/28