غلامعلي حيدري روز پنجشنبه در نشست شوراي اداري و کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري چهارمحال و بختياري که با حضور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي برگزار شد، افزود: سفر رييسجمهور گرهگشاييهاي خوبي براي اين استان محروم داشت و سند توسعه و پيشرفت استان در راستاي راهبرد دولت سيزدهم شکل گرفت.
وي افزود: چهارمحال و بختياري بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران همچنان از محروميتهاي رژيم گذشته رنج ميبُرد و نيازمند توجه ويژه است که در دولت سيزدهم به محروميتزدايي توجه شده است و سفر رييسجمهور به اين استان باعث تحول شد.
حيدري به کوتاه بودن فصل کار در چهارمحال و بختياري بهعلت سرماي زودرس اشاره و تصريح کرد: اجراي برخي مصوبات سفر رييسجمهور به استان در فروردينماه سالجاري آغاز شد.
وي چهارمحال و بختياري را يک کارگاه بزرگ عمراني دانست و يادآور شد: ۷۴ درصد اعتبارات سال ۱۴۰۱ مربوط به مصوبات سفر رييسجمهور به استان تخصيص پيدا کرد.
استاندار چهارمحال و بختياري وحدت، همدلي و وفاق بين مردم، مسوولان و گروههاي مختلف را باعث سرعتبخشي به روند توسعه و پيشرفت چهارمحال و بختياري دانست و اظهار کرد: قرار شده در تيرماه جاري مرحله دوم اعتبارات سفر رييسجمهور تخصيص يابد.
وي با اشاره به سفرهاي مستمر مسوولان ملي به چهارمحال و بختياري گفت: بررسي ميداني و رفع مشکلات اين استان از مهمترين دستاوردهاي سفر وزرا و روساي سازمانهاي ملي به بام ايران است.
حيدري تاکيد کرد: براي برونرفت از مشکلات کنوني اقتصادي چهارمحال و بختياري در قالب کارگروه علمي و خردجمعي بايد معايب را رصد و مشکلات و موانعي اقتصادي موجود را شناسايي و براي رفع آن تلاش کرد.
وي افزود: توسعه زنجيرههاي ارزش، اشتغالزايي، کاهش نرخ بيکاري، توسعه صادرات، ظرفيتسازي براي ارتقاي درآمد سرانه، تامين آب پايدار براي طرحهاي سرمايهگذاري، بهبود وضعيت معيشت و توليد، توزيع عادلانه ثروت، افزايش سرمايهگذاري با بهرهمندي از ظرفيت بخش خصوصي، جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي، رصد و پايش مستمر پرداخت تسهيلات تکليفي براي ايجاد اشتغال و تامين مالي طرحها و واحدهاي سرمايهگذاري، رفع موانع توليد و سرمايهگذاري، بهبود محيط کسب و کار و ارتقاي شاخصهاي اين محيط از راهبردها محورهاي اساسي چهارمحال و بختياري در حوزه اقتصادي و اشتغال است.
حيدري تصريح کرد: احياي ظرفيتهاي راکد، حمايت از شرکتهاي دانشبنيان، استفاده از نظرات نخبگان، ارتقاي بهرهوري عوامل توليد، توسعه گردشگري بهويژه در حوزه بومگرديها، تقويت نيروي کار، توسعه آموزشهاي مهارتي و حرفهاي، ارتقاي نقش فعالان اقتصادي بخش خصوصي و تعيين سازوکار لازم براي ايفاي نقش بانوان در تصميمسازي و تصميمگيريهاي اقتصادي از ديگر راهبردها و محورهاي اساسي در چهارمحال و بختياري بهشمار ميرود.
وي يادآور شد: اهداف، برنامهها و فعاليتهاي اقتصادي چهارمحال و بختياري در ۱۶ هدف با ۳۸ برنامه و ۹۶ فعاليت تعريف شده است.