علي شهريارپور روز چهارشنبه در نشست شوراي برنامهريزي و توسعه چهارمحال و بختياري گفت: جمع اعتبارات هزينهاي و تملک داراييهاي سرمايهاي استان در سالجاري ۲۳ هزار و ۹۳۷ ميليارد و ۶۷۳ ميليون ريال است که در مقايسه با مبلغ ۱۷ هزار و ۳۰ ميليارد و ۲۸۰ ميليون ريال اعتبار سال گذشته ۴۰.۵۶ درصد افزايش را نشان ميدهد.
وي با اشاره به تصوير کلان منابع و مصارف چهارمحال و بختياري در قانون بودجه سالجاري، افزود: در بودجه امسال مجموع درآمدهاي عمومي و اختصاصي استان از ۱۷ هزار و ۷۴۹ ميليارد و ۹۴۰ ميليون ريال به ۲۱ هزار و ۴۳۶ ميليارد و ۶۸۳ ميليون ريال رسيده که افزايشي برابر با ۲۰.۷۷ درصد را نشان ميدهد.
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: اين در حالي است که متوسط افزايش درآمد استانهاي کشور در اين سال ۳۹.۲۹ درصد بوده است.
شهريارپور يادآور شد: امسال از محل درآمدهاي عمومي مبلغ ۲۰ هزار و ۸۰ ميليارد ريال و از محل درآمدهاي اختصاصي ۵۸۰ ميليارد ريال براي چهارمحال و بختياري مصوب شده است که دستگاههاي اجرايي استان بايد در راستاي تحقق آن تلاش کنند.
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي چهارمحال و بختياري اظهار داشت: مجموع اعتبارات تملک داراييهاي سرمايهاي استان در سالجاري ۱۶ هزار و ۸۰۷ ميليارد و ۹۶۰ ميليون ريال است که در قالب اعتبارات استاني، ۲۷/. درصد ارزش افزوده، سه درصد درآمدهاي نفتي و اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور اختصاص يافته است
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت طرح توسعه زنجيرههاي ارزش راهبردي چهارمحال و بختياري از نظر تسريع در رشد اقتصادي، خلق ارزش افزوده بالا، ايجاد اشتغال پايدار، گسترش کسب و کار و ايجاد مزيت رقابتي براي توليدات استان گفت: کارگروه زنجيره توليد استان بايد نسبت به شناسايي و انتخاب ۲ فعاليت داراي پتانسيل استان در اين زمينه اقدام و فرآيند عملياتي و اجرايي کردن آن را پيگيري کند.
شهريارپور همچنين به تصميمگيري شورا در خصوص دهياريهاي مشمول آئيننامه اجرايي تبصره ماده يک قانون درآمد پايدار و هزينه شهرداريها و دهياريها (اختصاص شناسه موقت دستگاه اجرايي به دهياريهاي واجد شرايط) اشاره و تعداد دهياريهاي پيشنهادي توسط کميتههاي برنامهريزي شهرستانهاي استان را ۴۳ دهياري عنوان کرد.