سخنگوي کميسيون فرهنگي و نماينده مردم شهرستانهاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي گفت: با وجود اقدامات شاخص و قابل توجهي که دولت سيزدهم در همه عرصهها در استان انجام داده اما يکي از مطالبات جدي ما تکميل طرحهاي نيمه تمام فرهنگي است.
احمد راستينه هفشجاني روز پنجشنبه در نشست استاندار و مجمع نمايندگان با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در محل استانداري چهارمحال و بختياري،اظهار داشت: باعث خوشحالي است که وزراي دولت سيزدهم دغدغهمند هستند و وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي براي حل چالشهاي فرهنگي کشور نگاه انقلابي دارد.
وي با بيان اينکه فرهنگ زيربناي پيشرفت و توسعه کشور است، افزود: نقد ما به تمام دولتها اين بوده که رويکرد و عملکر آنها با محوريت فرهنگ نبوده اما ميطلبد با وجود همه محدوديتهاي اعتباري وقتي بحث فرهنگ مطرح مي شود خود را سرباز نظام بدانيم.
اين نماينده مجلس يازدهم با بيان اينکه رويکرد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بر اصلاح ساختارها متمرکز شده است، تصريح کرد: اين رويکرد بسيار ارزشمند است و دستاوردهاي خوبي براي کشور دارد اما همچنان گلايه دارم نسبت به اينکه در تکميل زيرساختهاي فرهنگي استان به موازات کشور کوتاهي کرديم.
وي خاطرنشان کرد: چرا شهرکرد به عنوان مرکز استان نبايد کتابخانه مرکزي داشته باشد و يا شهرهاي استان از نعمت فرهنگسرا بيبهره باشند.
نماينده مردم شهرستانهاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ظرفيتها و استعدادهاي استان در حوزه فرهنگ و هنر، اظهار داشت: اين استان داراي اولين شهيد مدافع حرم بسيجي، اولين شهيد جامعه پزشکي کشور و دو نماينده مجلس شهيد است، مردم اين استان يک دست شيعه و ولايتمدار هستند و شهيد عليمردان خان بختياري از مفاخر اين استان به شمار ميرود که فيلم آن در حال ساخت است.
راستينه ادامه داد: در بين بانوان بيبيمريم را داريم که سرمدار مبارزه با استکبار است و دهقان و عمان ساماني، ميرزا حبيب دستانبني و سيد ابوالقاسم دهکردي از ديگر مفاخر و داشتههاي فرهنگي استان به شمار ميروند که براي پاسداشت اين مفاخر بايد بيش از پيش اقدام کرد.
وي خاطرنشان کرد: پيشنهاد ميشود تنديس مفاخر فرهنگي و هنر استان ساخته و در شهرکرد به عنوان مرکز استان نصب شود.