اقبال عباسي روز چهارشنبه در جلسه ستاد هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اين استان اظهار داشت: هم اينک با اجراي برنامههاي فرهنگي و آموزشي تدوين شده در حوزه پيشگيري از اعتياد به مصرف موادمخدر فرصت بسيار مناسبي براي گسترش اين فعاليتها در استان فراهم شده است.
وي ادامه داد: برهمين اساس علاوه بر اينکه بايد سهم و وظيفه دستگاههاي اجرايي استان در اين حوزه تعريف و مشخص شود بايد انسجام و همافزايي دستگاهها در اين رابطه نيز بسيار مهم و اثرگذار است.
عباسي، آموزش و پرورش را از دستگاههاي کليدي و اثرگذار در مقوله پيشگيري از اعتياد به مواد مخدر دانست و تصريح کرد: ديگر کانونهاي موثر نيز شناسايي و در ياري به آموزش و پرورش وارد عرصه شوند.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به تبعات ناشي از اعتياد به مواد مخدر در جامعه، خاطرنشان کرد: مرگ و مير ناشي از مصرف مواد مخدر پس از تصادفات رانندگي دومين عامل مرگ و مير به شمار ميرود که علاوه بر آن تبعات اقتصادي و اجتماعي بسياري را به همراه دارد.
عباسي ادامه داد: اعتياد به مواد مخدر عامل ۶۵ درصد از گزارشات همسرآزاري، ۵۵ درصد پروندههاي طلاق، ۳۰ درصد موارد کودک آزاري، ۲۵ درصد قتلهاي انجام گرفته و ۲۳ درصد پروندههاي نزاع و خشونت به شمار ميآيد.
وي، همکاري و انسجام بينبخشي را لازمه پيشبرد مطلوب اهداف پيشبيني شده در استان دانست و افزود: اقدامات خوبي در حوزه پيشگيري از مصرف مواد مخدر انجام گرفته و اميد است با تقويت همکاريهاي بينبخشي عملکرد مطلوبتري را در اين حوزه شاهد باشيم.